29/4/09

Estem vius!!!!

Empat a zero a casa contra el Chelsea. Ens ha faltat el gol, contra un únic ben pobre que ha fet antifutbol, com altres equips lamentables que han passat pel camp aquest any i han fet el mateix joc destructiu, com el Getafe, el Madrid, l'Espanyol,...
Estem com l'any passat, podem passar a la Final almenys empatant a Anglaterra. La Champions és molt dificil, tot ha de rutllar, el sorteig ha d'anar bé (i nos ens ha anat bé perque juguem a fora la tornada) has de tenir la sort de cara i has de fer teus els detalls. Avui l'àrbitre, un mal professional per no dir un autèntic fill d...., ha deixat que el rival fes totes les faltes possibles i no les ha castigat amb targetes ni expulsats. Un escàndol. El futbol ha de canviar. Jo faria que cada 10 faltes, penal en contra. Ja veurieu com aquests equips cagats i entrenadors tàctics perdrien la feina.
El pitjor és que Marquez es perd el que queda de temporada i Puyol no jugarà la tornada.I queden partits durs, el següent al Bernabeu.
Però estem vius, i aquest equip és fort psicològicament. Necessitem que surtin els cracks: Messi, Eto'o, Xavi, Iniesta, i que desequilibrin. Patirem però guanyarem, segur que sí!

No hay comentarios: