16/4/09

12 partits per la glòria

Ja només queden 12 partits per acabar aquesta temporada increïble. Probablement el millor joc mai vist. Un miracle donada la situació del club a l'agost del 2008.
Ara cal rematar la feina. Per bé o per mal, només es recorden els moments concrets d'èxit o de fracàs. I ara és el moment de rematar la feina.
Queden 8 partits de Lliga, portem 6 punts al Madrid. No hi ha color quant a joc, però ara cal ser pràctic i fer que aquests 6 punts siguin suficients. Cal que arribem al Bernabeu d'aqui a 2 setmanes amb aquests 6 punts almenys, i per això ens cal guanyar al getafe, al Sevilla i al València. No serà fàcil però ara són els partits més importants de l'any.
Després caldrà pensar en el Chelsea, amb qui ens jugarem passar a la final de la Champions. Serà molt dificil, perquè juguem primer a casa i perquè el Chelsea és un equip dur amb un entrenador, Hiddink, que és un guanyador.
I a mitjans de maig la final de Copa amb el Bilbao.
Falta molt, pas a pas. Ara més que mai no s'hi val cap pessimisme, l'equip és tan sòlid, juga tan bé, tan convençut, que només podem pensar en que podem guanyar els tres títols a la mateixa temporada per primera vegada a la història!

No hay comentarios: