10/4/08

Semifinalistes de la Champions!!!

Hem passat amb més pena que glòria a les semis de Champions, guanyant a casa 1-0 al Schalke i patint una mica
Ens espera el Manchester a les semis, primer a casa. Pinta molt difícil, però ningú ens treurà ja l'oportunitat de viure dos grans partits de futbol. Espero que almenys estigui renyit i que si podem tenir alguna opció, l'aprofitem.
Altres grans equips no estan a les semis (Madrid, Inter, Milà, Bayern, Arsenal,Lió,... ) i nosaltres sí!!! Doncs podem estar contents, som segur el millor equip d'aquest any de l'Europa Continental (perquè els altres tres semifinalistes són anglesos.... ;-)

2 comentarios:

Marc Cortés dijo...

A pesar de tot... tenim esperança. L'unic que espero és que quan guanyem 2-1 al Liverpool a Moscou a la final aiò no serveixi d'excusa per no fer fora a totes les TOIEN (fran, roni, deco, marquez...)

Dani dijo...

Marc, com sempre, ets optimista i per això t'estimo tant ;-))
doncs sí, és un risc, però com que canviarà l'entrenador amb molta probabilitat, doncs no crec que deixin a cap d'aquestes perles millonàries que tenim
veient equips com l'arsenal o el liverpool, amb jugadors joves, forts i amb noms ben desconeguts, però amb una determinació total per guanyar, fa molta enveja....