24/4/08

A 90 minuts de la Final de Champions...per què no?

Ha pujat l'optimisme: el Manchester no ens ha arrassat com tothom preveia. 0 a 0 a casa, no és un bon resultat però almenys ens dona esperances per la tornada a Old Trafford.
El millor que es pot dir és que el Barça ha fet molt més del que ningú esperava: ha jugat concentrat, ha dominat, ha aturat totes les opcions del Manchester. L'ambient a l'anar al Camp era pessimista a més no poder, i al minut 1 tot se'n podia anar a n'orris: penal contra el barça, però Cristiano Ronaldo l'ha fallat. Fins i tot tenim la sort de cara!!
El que es manté igual és la incapacitat de marcar, però avui la defensa i la pressió han estat molt bé. Ha tornat Deco i ha jugat bé, i fins i tot Zambrotta ha jugat molt bé!!! Aquests partits són especials.
Això es decidirà, com sempre en aquests casos extrems, per petits detallets. Qui cometi algun error, eliminat.
No cal que ens passem d'optimistes, però tenim opcions. Un tema important és el psicològic: el Barça surt reforçat i el Manchester pot tenir dubtes de la seva superioritat.
La resposta el dia 29...

1 comentario:

Marc Cortés dijo...

2 reflexions:

- definitivament son uns "vagos". Perque no han jugat així tot l'any?
- Perque juga DECO? A mi m'és igual que estigui recueprat i ho faci bé... és una falta de respecte que un indisciplinat com ell deixi a la banqueta gent que treballa molt més.

Per cert recorda la profecia... final a Moscou contra Liverpol, Barça 2- Liverpol 1