1/3/09

L'hora de la veritat

Com sempre passa, arriba l'hora de la veritat. La temporada va fent el seu curs i a partir del mes de març és quan es comencen a jugar els partits importants i es decideixen els campionats. Ja som al mes de març....

Objectivament, el Barça arriba a aquesta fase amb molt bona situació: líders a la Lliga fent molts gols i jugant bé, ara però amb només 4 punts sobre el Madrid després de perdre un partit boig amb l'At Madrid (que ens torna els 3 partits anteriors on els hem humiliat....); a un pas de classificar-nos per quarts a la Champions després d'empatar a 1 a Lió; i a un pas de la Final de Copa, després de guanyar 2 a 0 al Mallorca a l'anada. Algun culé no hagués signat això a principis de temporada, quan la Junta estava partida, el Guardiola era una aposta de risc i no sabiem com quedava la plantilla?

Dit això: està clar que ara passem per un sotrac, portem 4 partits sense guanyar i el Madrid, que és un equip cada cop més èpic i emprenyador, sense fer res de bo, està tocant els nassos i ens fa esforçar-nos més a la LLiga.

És el moment de la veritat: el Barça ha de superar la crisi de joc (juguem a una velocitat menys, sembla tothom cansat i els cracks no decideixen, però això ha de canviar) i la pressió psicològica, i l'afició ha de ser més optimista. Aquest any celebrarem títols, hem de fer les coses bé i amb tranquilitat. Els problemes de veritat els tenen els altres, no el Barça.

1 comentario:

Gerard Prats dijo...

Sempre entra la nostre cagalera blaugrana. S´ha de confiar en el equipo, l´entorn influeix i molt als Jugadors, encara que no ho admetin.

Quan hi había euforia, era dolent pero mes dolent es pitar Valdes, al Camp Nou, ja sabem que amb els peus no hi toca, pero animem-lo.

Per una vegada toca ser positius, i ajudar al equip.

Atentament