12/1/08

L'equip treballa molt i anem guanyant partits

Hem arrancat 2008 i les coses van una mica millor. Estem a dia 12 i ja hem jugat 4 partits! Vam empatar a casa a 2 contra l'Alcoià i vam passar a vuitens de copa (partit 'nadalenc'). I després 3 partits molt esperançadors. A Mallorca, 0-2 treballant molt i patint, a Sevilla anada de la Copa 1-1 treballant molt però amb una vocació ofensiva, sobretot a la primera part, a la segona vam poder perdre però es va aguantar. I avui, 4 a 0 al Múrcia, treballant molt, amb algun problema defensiu, però amb un Henry estelar, que torna a ser el de l'Arsenal. Molt esperançador. L'equip està molt sòlid en defensa i el problema és la creació. Falta velocitat i profunditat a davant, tot i que avui ha millorat una mica amb Henry i Bojan molt actius.
El mèrit també és que està jugant tota la plantilla. Deco, Messi i Ronnie estam lesionats, i els altres tots han de participar perquè el calendari és apretat. Avui, Guddy ha obert la llauna, i altres no habituals com Zambrotta, Thuram i Silvinho han donat la cara. A més, Toure Yayá i Eto'o han marxar a Copa d'Àfrica, i ara serà el torn dels que es quedin. Potser anirem una mica justets, però cal reconèixer que l'esperit de l'equip és molt bo, i que ara l'afició està una mica més animada després de la depre de perdre contra el Madrid.
A la Lliga continuem a remolc, acabem la primera volta amb 40 punts, s'ha de seguir i sumar, i a la Copa és clau el partit de dimarts contra el Sevilla, primer perquè podem passar endavant a la següent ronda, però sobretor per no tallar aquest ritme ascendent de l'equip.

No hay comentarios: